Common Rail Bosch Injektor 0445120142 til Yamz

Produktdetaljer

Produktmærker

Common Rail Bosch Injektor 0445120142 til Yamz

Mærke: Nine / Bosch

Delenummer: 0445120142

Dysenummer: 0433172091 / DLLA149P1787

Kontrolventilnummer: F00RJ02056

Vægt: 0,8 kg

Hvad er kunde-feedback?

"Fornuftig pris."

"Har en professionel før og efter service og bedre kvalitet. Når jeg har et teknisk installationsproblem, giver Brand Nine mig et hurtigt og professionelt svar."

”Da jeg testede, køber jeg 2 sæt små fabriksinjektorer, som normalt 3 måneder skal erstatte det. Når jeg udskifter dele, har jeg brug for at betale arbejdstagerpenge, det vil sige, min maskine fungerer halvt år, 1 maskine skal købe 2 sæt injektorer fra lille fabrik eller reman-butik. Men jeg køber Brand Nine, jeg kan bruge 6 måneder uden problemer. Hvis vi roer os ned og bogholder, kan vi nemt få sammenligningsresultat. "

 ”2 sæt lille fabrik's dele + arbejdstager's pris> 1 sæt mærke ni dele pris. Desuden hvis jeg tager en lille fabrik's dele, endelig i madea dårlig kvalitet indtryk på klienter ...”

Ni Diesel VS Andre

  Brand Nine Andre
Historie 50 år 20 år max
Produktionsmaskine Seneste topudgave af det store famouse-brand Hjemmemarked Mærkeproduktionsmaskine
Kvalitet Topklasse A A eller Normal
Certifikat TS16949 og CE Ikke relevant eller ISO9000
Service før og efter salg Professionel og hurtig 95% før salg er også ok, men eftersalgsservice ikke perfekt
Dele Durability 6 måneder 3-4 måneder
Pris Billigere omkostninger pr. Måned i et år Højere omkostninger pr. Måned om året

 Bedste og nyeste udgave produktionsmaskine; Hver injektor har ID-nr., Kan kilde til hver forarbejdning, hvilken arbejdstager administrerer det; 100% testet før levering; certifikat ISO: TS16949 & CE, rimelig markedspris; hurtig og professionel service før og efter salg; tænk, hvad du tænk, gør hvad du kræver.

   • Tidligere:
  • Næste:

  • Skriv din besked her og send den til os