Perkins Injector 6i4355 6i-4355 0R2922

Produktdetaljer

Produktmærker

Perkins Injector 6i4355 6i-4355 0R2922
Mærke: Nine Or Caterpillar
Delenummer: 6i-4355
Reman Parts Number: 0R2922
Fremstilling: Caterpillar / Nine Diesel
Vægt: 3 kg

Hvad er kunde-feedback?
"Fornuftig pris."
"Har en professionel før og efter service og bedre kvalitet. Når jeg har et teknisk installationsproblem, giver Brand Nine mig et hurtigt og professionelt svar."
”Da jeg testede, køber jeg 2 sæt små fabriksinjektorer, som normalt 3 måneder skal erstatte det. Desuden, når jeg udskifter dele, har jeg brug for at betale arbejdstagerpenge, det er gennemsnitligt, min maskine arbejder et halvt år, 1 maskine har brug for at købe 2 sæt injektorer fra den lille fabrik eller en reman-butik. Men jeg køber Brand Nine, jeg kan bruge 6 måneder uden problemer. Hvis vi roer os ned og bogholder, kan vi nemt få et sammenligningsresultat. ”
“2 sæt små fabriksdele + arbejdstageromkostninger> 1 sæt mærkepris på ni dele. Desuden hvis jeg tager små fabriksdele, gjorde jeg endelig et dårligt kvalitetsindtryk på klienter ...”

Forsendelse
1,1 kg til 45 kg ved ekspresforsendelse. Som DHL, Fedex, TNT, UPS, EMS Etc
2,45 kg til 500 kg med fly.
500 kg mere, ved havet, ved land


  • Tidligere:
  • Næste:

  • Skriv din besked her og send den til os